top of page

F O T O G R A F

Právě začínáme 2

Zdravím Vás přátelé. Jsou to již necelé tři roky, kdy jsem se po dlouhém zvažování rozhodl pronajmout si kousek virtuálního prostoru s vizí pokusit se na něm vytvořit vlastní webové stránky a mít tak kousek svého prostoru na stále rozrůstající se síti.

Jak šel čas, cítil jsem, že bych rád posunul vzhled zase o kus dál a tak jsem se o loňských Vánočních svátcích rozhodl dát přednost této činnosti před upgradem svých presetů, které stále slouží svému účelu dobře.


Cesta byla delší, než jsem předpokládal. Nechtěl jsem zavírat původní web a předělávat ho do nové podoby rovnou, protože jsem se bál, kdyby se mi nedařilo docílit vzhledu, se kterým bych byl v pohodě, abych se měl kam vrátit. Začal jsem tedy úplně od nuly a i když u stejného poskytovatele služeb WIX, nenašel jsem možnost, jak využít původních galerii atd. a musel jsem vše nahrávat znova :(.


Z nejhoršího jsem venku, tak doufám, že se Vám budou v novém kabátě líbit a budete se sem rádi vracet.


Rád bych byl v tvorbě aktivnější nejen na webu, ale i na sociálních sítích, mám v hlavě několik projektů, ale nechci nic slibovat, vím jak to se mnou je a jak to nakonec dopadá.


Naděje však umírá poslední, zatím se mějte krásně a brzy na viděnou ..


Tomáš

0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page